Skip to content Skip to footer

Карамельная сірне қышқылмен

Жеткізу шарттары

0 кг
0 кг

фура

Тауардың сипаттамасы

Қышқыл карамель мелассасы-бұл тәттілендіргіш ретінде ғана емес, сонымен қатар антикристаллизатор ретінде де қызмет ететін кондитерлік өнеркәсіп үшін жоғары тиімді өнім. Ол кондитерлік өнімдер, тұздықтар, таңғыштар, қоспалар және тәтті тағамдар өндірісінде белсенді қолданылады, дайын өнімнің тұрақтылығы мен құрылымын жақсартады. Меласса қанттың кристалдануын болдырмайды және сақтау мерзімін ұзартады, бұл оны заманауи өндіріс процестерінде таптырмас ингредиент етеді.

Техникалық сипаттамалары

Декстроза эквиваленті (төмендететін заттар)
60
Құрғақ заттардың құрамы, %, max.
83
SO 2 массалық бөлігі, мг/кг, max.
<10
Окрашенность, бірлік ICUMSA, max.
20

Қолдану

Сұрау бағасы