Жергілікті жүгері крахмалы
тағамдық

Жеткізу шарттары
0
кг
0
кг
0
кг
0
кг
Описание товара
Жүгері крахмалы-жүгері дәндерін өңдеу арқылы алынатын өнім. Бұл ақ ұнтақ, кейде сарғыш реңктері бар, айқын дәмі жоқ, жүгері хош иісі әрең сезіледі. Жүгері крахмалы сумен әрекеттескенде қатты ісінеді және көлемі артады.
Техникалық сипаттамалары
Ылғалдылық, % (max.)
13%
Үйінді салмағы, г / дм 3
450 - 550
РН көрсеткіші
4,0 - 6,0
Ақуыздың массалық үлесі,%, max.
0.4
SO 2 массалық бөлігі,мг / кг, max. (сұраныс бойынша, SO2 мөлшері - 10 мг/кг)
0.4
Қолдану
Пісіру
Сүт өнімдері
Кондитерлік өнімдер
Алкогольсіз сусындар
Дайын қоспалар
Алкогольді сусындар, сыра қайнату
Пісіру
- Шайнау қасиеттерін арттыру
- Жылтыр немесе жылтыр бет
- Тест реологиясы
- Ылғал/жұмсақ консистенция береді
- Тәттілікті бақылау
- Ашытылған қанттардың көзі сыртқы түрі
Сүт өнімдері
- Тұрақтылықты қамтамасыз етеді
- Тәттілікті бақылау
- Тұтқырлыққа әсер етеді
- Қажетті құрылымды қалыптастыру
Кондитерлік өнімдер
- Кристалдануды бақылау
- Серпімділік/қаттылық береді
- Ылғалдылықты бақылау
- Тәттілікті бақылау
- Құрылымды жақсарту
- Тұтқырлыққа әсер етеді
Алкогольсіз сусындар
- Тәттілікті бақылау
- Дәмге әсер етеді
- Тұтқырлыққа әсер етеді
- Хош иісті күшейту
Дайын қоспалар
- Кристалдануды бақылау
- Тұтқырлыққа әсер етеді
- Құрылымды жақсарту
Алкогольді сусындар, сыра қайнату
- Құрылымды жақсарту
- Тәттілікті бақылау
- Кристалдануды бақылау
- Жылтыр немесе жылтыр бет
- Тұтқырлыққа әсер етеді