Skip to content Skip to footer

Жоғары қантты меласса

Жеткізу шарттары

0 кг
0 кг

фура

Тауардың сипаттамасы

Глюкозаның баламасы 60% – дан асатын жоғары қантты меласса тұтқырлығы төмен ерекше тәттілікті ұсынады. Бұл өнім жүгері крахмалының ферментативті гидролизі арқылы өндіріледі және жоғары тазалық пен тұрақты сапаны қамтамасыз ету үшін көміртекті сүзу және ион алмасу шайырлары арқылы тазартылады. Азық-түлік пен сусындарда қолдануға өте ыңғайлы, ол әр түрлі процестерде төмен тұтқырлық пен тұрақтылықты сақтай отырып, тәттілік пен ерігіштіктің қажетті деңгейін береді.

Техникалық сипаттамалары

Декстроза эквиваленті (төмендететін заттар)
60
Құрғақ заттардың құрамы, %, max.
83
SO 2 массалық бөлігі, мг/кг, max.
<10
Окрашенность, бірлік ICUMSA, max.
20

Қолдану

Сұрау бағасы