Skip to content Skip to footer

Карамель мелассасы ферментативті

Жеткізу шарттары

0 кг
0 кг
0 кг
0 кг
0 кг

Тауардың сипаттамасы

Карамель мелассасы ферментативті-бұл кондитерлік өнеркәсіпте кеңінен қолданылатын жоғары сапалы өнім. Ол кондитерлік өнімдерге тиімді Тәттілендіргіш және антикристаллизатор ретінде қызмет етеді, олардың құрылымын жақсартады және сақтау мерзімін ұзартады. Меласса сонымен қатар тұздықтарға, таңғыштарға, қоспаларға және толтырғыштарға тәттілік пен біркелкілік беретін байланыстырушы ингредиент ретінде қызмет етеді. Тәтті тағамдар өндірісінде ол өнімнің органолептикалық өнімділігі мен беріктігін жақсартады, соңғы өнімдерде жоғары нәтиже береді.

Техникалық сипаттамалары

Декстроза эквиваленті (төмендететін заттар)
40
Құрғақ заттардың құрамы, %, max.
83
SO 2 массалық бөлігі, мг/кг, max.
<10
Окрашенность, бірлік ICUMSA, max.
20

Қолдану

Сұрау бағасы